04 junio 2007

Un joyero provoca una nube tóxica

Un petit núvol tòxic provocat per un joier en cremar àcid sulfúric causa tres ferits lleus

MADRID, 28 de juny (EUROPA PRESS)

Un petit núvol tòxic provocat aquesta tarda per un joier en cremar àcid sulfúric mentre netejava metalls a dins del seu establiment, situat al número 32 del carrer de Tres Peces, ha causat tres ferits lleus per inhalació, segons ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències Madrid.
Un dels intoxicats ha resultat ser una agent de la policia Nacional del districte Centre que ha acudit a l'avís cap a les 16.30 hores, han informat així mateix a Europa Press fonts policials. L'agent ha estat traslladada amb caràcter lleu fins a l'Hospital de la Concepción de la capital.
El servei d'Emergències ha indicat que l'escapament "no arribava als nivells mínims de perillositat", segons els mesuradors que registren aquest tipus d'incidents, i ha estat controlat en tan sols 10 minuts pels bombers.
Fins al lloc han acudit els Bombers de l'Ajuntament i diverses patrulles de la policia Nacional. Els agents han acordonat la zona pels carrers Santa Isabel i Torrecilla del Leal, que han impedit per seguretat als veïns transitar pel carrer Tres Peces.
A més, han demanat als veïns del carrer que tanquessin les finestres i es quedessin a casa fins que el núvol tòxic estigués controlat. 28/Jun/2007 18:59:43 (EUROPA PRESS CATALUNYA)

1 comentario:

JESÚS GARCÍA BUENO dijo...

Joan Pau cuelga posts a tiempo real, tras haber convertido su blog en un santuario scarlettiano.
Garmor.